Hanne Sæbø

skulptur, bilde, redesign

Hvem er jeg?

Hei, jeg er Hanne Sæbø .

Jeg er en kreativ sjel med en sterk lidenskap for kunst i alle dens former.
Jeg har uttrykt meg kunstnerisk hele livet, de første 25 år gjennom musikk, siden har det blitt digital tegning, sirkus/sjonglering og masse spennende lek og prøving i ulike male/tegne sjangre,  Til slutt ble jeg kjent med alle mulighetene i mixedmedia,  og har ikke sett meg tilbake siden. Nå er jeg  en mixedmedia-kunstner med ekstra kjærlighet for skulpturer. Jeg er master i powertex, som er noen av produktene jeg bruker inn i mine arbeider. 

Tidligere har jeg også jobbet som lærer. Den  siste tiden har jeg holdt mange onlinekurs i mixedmedia. Dette har gitt meg mye glede og jeg elsker å dele min kunnskap med andre. Det viktigste for meg er å formidle kunsten som en måte å uttrykke seg på, og en måte å oppleve mestring på.
Jeg tenker at kreativitet  kanskje er den mest fantastiske egenskapen som mennesker har. Det er det som gjør oss unike og gjør at vi kan skape ting som ikke har eksistert før. Det er gjennom vår kreativitet at vi kan uttrykke våre individualiteter og oppdage nye måter å se verden på.
Kunst er et levende arbeid som aldri er ferdig. Det er en måte å uttrykke noe som er viktig for oss og en måte å utforske vår egen kreativitet på. Det er også en måte å dele vår kunst med verden på. La oss ikke glemme at kunst er en måte å skape noe som ikke har eksistert før. La oss fortsette å utforske det som gjør oss unike og skape kunst som inspirerer andre.